Agenda

Hercules voor eigen publiek tegen vv Gemert

19 september 2022

Komende zondag ontvangt Hercules titelkandidaat v.v. Gemert. De ploeg uit het Brabantse stond vorig seizoen maanden bovenaan maar een zwakke serie van nederlagen aan het eind van het seizoen gooide roet in het eten. Ook nu weer ziet het er naar uit dat v.v. Gemert mee doet om de prijzen ook al is de ploeg op enkele plaatsen gewijzigd. Echter, met enkele jonge regionale talenten en ervaren spelers als Jasper Waalkens en Ralf Kemper in de het team zullen deze mutaties de kwaliteit beslist niet hebben aangetast. Vorig seizoen werd het in Utrecht een 1-2 overwinning voor v.v. Gemert dat op de counter en met een zeer sterke defensie de winst veilig stelde.

Hercules kent een haperende start waar het de vorm nog niet echt te pakken heeft. Echter, vorm is iets ongrijpbaars en kan er zo maar weer zijn. Hercules staat met 7 punten uit 5 wedstrijden 3 punten achter op v.v. Gemert. Trainer, René van der Kooij kan over een fitte én complete selectie beschikken en zal zijn ploeg duidelijk maken dat er uit een ander vaatje getapt moet worden dan de afgelopen wedstrijden.

Het duel op sportpark Voordorp begint zondagmiddag om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jaafar Aafouallah uit Eindhoven, hij wordt in dit duel geassisteerd door Luuk van der Brugge en David Kloekke.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down