Agenda

Hercules verslaat JOS Watergraafsmeer

12 juli 2022

Onder slechte weersomstandigheden heeft Hercules de thuiswedstrijd tegen JOS/WGM met 3-0 gewonnen. Het was Steff van Rooijen die na 3 minuten de openingstreffer voor zijn rekening nam met een lage schuiver in de verre hoek, 1-0. Hercules drong verder aan en reeg de ene na de andere kans/mogelijkheid aan elkaar maar kwam voor rust met de straffe wind tegen niet meer tot score. JOS/WGM kon daar geen aanvallend gevaarlijke acties tegenover stellen.

Na rust had JOS/WGM wat meer grip op de Hercules ploeg en speelde het ca. een kwartiertje meer op de helft van Hercules maar kreeg geen enkele kans. De Hercules defensie gaf geen krimp. Na 20 minuten was de wedstrijd gespeeld toen Steff van Rooijen de JOS/WGM keeper te snel af was en invaller, Tim Pieters in staat kon stellen de 2-0 binnen te tikken. Vervolgens werd er driftig gewisseld en was het invaller , Nordin Zoufri die in de 16- meter ten val werd gebracht. De prima leidende scheidsrechter, Mitchel Krop gaf een penalty die door Tyrone Fonville onberispelijk werd benut, 3-0.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen EVV in het Limburgse Echt op het programma. De wedstrijd begint in Echt om 14.30 uur.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down