Agenda

Hercules treft woensdagavond Blauw Geel 38 JUMBO in midweekse speelronde

8 september 2022

Vanavond speelt Hercules de uitwedstrijd in Veghel tegen Blauw Geel´38. De KNVB heeft in de eerste seizoenshelft twee midweekse competitie wedstrijden gepland om een voorschot te nemen op een mogelijke Corona stop in het najaar. Beide teams kennen een redelijke tot goede competitiestart met voor Blauw Geel´38 5 punten en Hercules 6 punten uit de 3 tot nu toe gespeelde wedstrijden. De ontmoetingen tussen beide clubs in het afgelopen seizoen leverde twee zeges op voor Hercules met een zevenklapper in het thuis duel.

Nu een nieuwe wedstrijd in een net van start gegaan seizoen. De Blauw Geel ’38 selectie heeft de nodige mutaties ondergaan en Hercules treft dus een op diverse plaatsen gewijzigd team aan. Blauw Geel’38 sloot de eerste Brabantse derby afgelopen zondag tegen UDI’19 af met een 1-2 zege en Hercules wist – weliswaar na een moeizame tweede helft – met 2-1 van OJC Rosmalen te winnen.

Trainer, René van der Kooij kan over een complete en fitte selectie beschikken. Een voorspelling vooraf aan het duel is in deze competitie , net als vorig seizoen, eigenlijk nauwelijks te geven want de onderlinge krachtsverhoudingen liggen dicht bij elkaar.

Het duel in Veghel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Tim Visser. Hij wordt geassisteerd door de heren Beemsterboer en Larijn

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down