Agenda

Hercules speelt gelijk tegen GVV Unitas

3 oktober 2022

Hercules speelde de eerste helft een uitstekende wedstrijd tegen het stugge GVV Unitas. Na 5 minuten kreeg Mitchel Zwart al een prima kans uit een goed genomen corner echter de ingeschoten bal werd op de doellijn geblokt. Hercules bleef het eerste halfuur goed druk houden op de Unitas ploeg die aan aanvallen niet toe kwam. Het prima spel werd echter niet beloond met een goal omdat de eindpass of de keuze van de doelpoging niet goed was. Bovendien verdedigde Unitas degelijk. De rust werd dan ook bereikt met een voor Hercules onbevredigende 0-0 ruststand.

In de tweede helft een nagenoeg vergelijkbaar spelbeeld waar Unitas nu wel probeerde er eerder uit te komen. Het duurde echter tot 78 minuut voor de ban gebroken werd. Een prima lage schuiver afgevuurd door Oussama Lahri van de rand van het strafschopgebied verdween in de hoek achter de kansloze doelman , Vlak van Unitas, een verdiende 1-0 voorsprong. Blijkbaar zorgde dat er voor dat de concentratie wat afnam bij Hercules en het opkomende Unitas de gelijkmaker rook. Hercules werd al gewaarschuwd met een gevaarlijk afstandsschot dat uitstekend werd gepareerd door Hercules keeper, Pepijn Vonk. Toch was het Unitas dat via de slimme – verder onzichtbare- Mutzers na een diepte pass de gelijkmaker wist te scoren, 1-1. Tevens de eind uitslag.

Hercules had meer verdiend maar kreeg het dit keer niet voor elkaar om de winst naar zich toe te trekken. Woensdag wacht weer een stugge tegenstander wanneer in de midweekse competitie ronde het op de 3e plaats staande VVSB op bezoek komt. Een ploeg die afgelopen zondag wel goed tot scoren kwam en v.v. Dongen met een 6-1 nederlaag naar huis stuurde.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down