Agenda

Hercules ruim langs Gemert

19 september 2022

Hercules speelde een prima wedstrijd tegen v.v. Gemert dat het met name in de eerste helft geen schijn van kans gaf. Na 5 minuten was het al raak toen Lars Vermeulen het 16-meter gebied in ging zijn tegenstander uitkapte en de v.v. Gemert doelman, Okonkwo kansloos liet, 1-0. Kort daarna voerde Hercules ,dat uitstekend speelde, de score binnen het halfuur op naar 4-0. Prachtige uitgespeelde goals van Oussama Lahri, weer Lars Vermeulen en Steff van Rooijen waren de doelpuntenmakers. De Brabanders stelden hier bar weinig tegenover, het enige hoogtepunt van hun kant was de door Jasper Waalkens prachtig ingeschoten vrije trap kort voor rust, 4-1.

In de tweede helft verzuimde Hercules de legio kansen om te zetten in zeker nog twee of drie doelpunten en deelde v.v. Gemert, nadat trainer, Boeren na rust direct 3 verse krachten het veld had ingebracht, enkele speldenprikjes uit die voor de prima keepende, Pepijn Vonk geen probleem waren.

De dik verdiende overwinning én het getoonde spel biedt naar de toekomst alleen zekerheid op een goed resultaat wanneer met dezelfde drive de wedstrijd wordt begonnen als tegen v.v. Gemert. Komende week staat de belangrijke en aantrekkelijke TOTO KNVB bekerwedstrijd uit tegen tweede divisionist, Excelsior Maassluis op het programma en zondag volgt de uitwedstrijd in Breda tegen v.v. De Baronie. Kortom, weer twee belangrijke duels waarin de ploeg van trainer, René van der Kooij aan de bak kan.

De TOTO KNVB bekerwedstrijd begint woensdagavond om 20.00 uur in Maassluis.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down