Agenda

Hercules opzoek naar sportieve revanche in thuisduel tegen TOGB

6 februari 2023

Komende zondag staat de eerste thuiswedstrijd van 2023 op het programma. Hercules ontvangt dan TOGB uit Berkel en Rodenrijs. De heenwedstrijd was één van de minste wedstrijden van Hercules en ging volkomen onnodig met 2-1 verloren na eerst nog op een 0-1 voorsprong gekomen te zijn.

TOGB presteert zeer behoorlijk als debutant in deze competitie met 26 punten uit 19 wedstrijden en staat het in de middenmoot. De ploeg van de – zondag zijn laatste wedstrijd schorsing uitzittende - trainer, Mark Schuur speelde afgelopen week met 1-1 gelijk tegen het geruime tijd met 10 man spelende Groen Ster. Bij TOGB ontbreekt aanvaller, Yoeri de Winter maar is de rest van de selectie inzetbaar.

Hercules kan rekenen op een stugge tegenstander en zal vol aan de bak moeten om de ambitie van het kunnen spelen van promotie nacompetitie wedstrijden te realiseren. Bovendien is een zege van belang om de 3 opeenvolgende wedstrijden tegen respectievelijk VVSB, ADO’20 en Blauw Geel’38 met een goede uitgangspositie in te gaan. Trainer, René van der Kooij beschikt over een nagenoeg complete én fitte selectie.

De wedstrijd op Sportpark Voordorp begint zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kaper. Hij wordt geassisteerd door de heren Langenberg en Jacobs.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down