Agenda

Hercules ontvangt zondag promovendus UDI 19 / CSU

21 november 2022

Op de 15e wedstrijddag treft Hercules promovendus UDI´19. De Udenaren promoveerden via de nacompetitie naar de 3e Divisie en hebben tot nu toe uit 14 wedstrijden 10 punten gehaald. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruijf bezet daarmee de voorlaatste plaats op de ranglijst. De aanpassing aan het hogere niveau vraagt blijkbaar de nodige tijd ondanks de kwalitatief goede selectie van UDI´19. Met spelers als Jeroen van Schoonhoven en keeper Ralf Vos heeft men onder meer ervaren divisie spelers in huis. Bovendien zegt een lage klassering in deze Divisie lang niet alles over de sterkte van de ploeg, de verschillen zijn doorgaans niet zo groot.

Hercules zal scherp en geconcentreerd aan de bak moeten om tot een goed resultaat te komen. Afgelopen zondag was dat het geval toen Quick Den Haag niets te vertellen had en volkomen terecht met 0-2 aan de zegekar gebonden werd. De ploeg van trainer, René van der Kooij is nagenoeg compleet én helemaal fit.

De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur op sportpark Voordorp en staat onder leiding van scheidsrechter Ko van der Ven uit Mill. Hij wordt geassisteerde door de heren Jansen en Senal.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down