Agenda

Hercules ontvangt woensdagavond VVSB in midweekse speelronde 3e divisie

6 oktober 2022

In het midweekse competitie duel treft Hercules woensdagavond thuis VVSB uit Noordwijkerhout. Zondagvereniging, VVSB speelde de afgelopen seizoenen op eigen verzoek in de zaterdag 3e Divisie. Dit seizoen werd, vanwege het ongelijke aantal zaterdag en zondag 3e divisionisten, VVSB weer ingedeeld in de zondag 3e Divisie. Aanvankelijk was men daar in Noordwijkerhout niet al te gelukkig mee echter nu na 8 wedstrijden zal men sportief gezien in de handen wrijven met een gedeelde 2e/3e plaats op de ranglijst daar waar men in de derde Divisie zaterdag meer in de onderste regionen vertoefde en zich afgelopen seizoen eerst op de laatste speeldag veilig speelde.

De ploeg van trainer, Wilfred van Leeuwen heeft zich van de zomer versterkt met enkele ervaren krachten. Zo kan hij onder meer beschikken over nieuwelingen zoals voormalig – onder meer ex-FC Utrecht – prof, Leroy George, de kopsterke Jesse van Nieuwkerk van Sparta Nijkerk en de boomlange verdediger, Max Ossendrijver van Olympia Haarlem. Verder bleef de selectie met vertrouwde namen zoals Tim de Rijk, Jelmer Vijlbrief en keeper Ruben Valk in tact.

Een ervaren team dat afgelopen zondag v.v. Dongen met een 6-1 nederlaag naar huis stuurde. Weliswaar speelden de Brabanders niet alleen bijzonder naïef maar ook nog ruim twintig minuten met 10 man toen aanvoerder Gerrits met rood van het veld kon. Met het goed uitgevoerde 1-5-3-2 spelsysteem werd de zege na rust definitief veilig gesteld.

Hercules treft na het stugge GVV Unitas wederom een degelijke, fysiek sterke en goed voetballende ploeg en kan aan de bak. Het team van trainer, René van der Kooij speelde zondag een prima wedstrijd maar kan wat meer geluk in de afronding gebruiken. De selectie is compleet én fit.

De wedstrijd op Sportpark Voordorp in Utrecht begint woensdagavond om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Lars van Leeuwen uit Santpoort. Hij wordt geassisteerd door de heren Aboujid en Deden.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down