Agenda

Hercules ontvangt Ter Leede in 1e kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

14 augustus 2022

De loting van de TOTO KNVB Beker heeft Hercules aan zaterdag 3e Divisionist Ter Leede gekoppeld. De Sassenheimers komen op bezoek op Sportpark Voordorp. Ter Leede dat dit seizoen zich behoorlijk heeft versterkt wordt getraind door de ervaren trainer, Niek Oosterlee. De voormalig trainer van onder meer Rijnsburgse Boys , FC Lisse en GVVV begint aan zijn eerste seizoen bij Ter Leede.

Ter Leede eindigde afgelopen seizoen op de elfde plaats in de zaterdag 3e Divisie en heeft met de aanvulling van de nieuwkomers van onder meer Wesley Goeman en spits Rowdy v/d Putten een kwalitatief impuls gekregen. Tel daarbij de ervaren doelman Mark de Vries en broers de Kruijs , Tomas Arroyo en Joey v/d Berg bij op en er staat een selectie om rekening mee te houden.

De voorbereiding verliep weliswaar nog enigszins wisselvallig met nederlagen tegen ARC en Kon. HFC, een gelijkspel tegen RKAVV maar ook een winstpartij tegen v.v. Katwijk.

De voorbereiding van Hercules kende louter overwinningen echter “kampioen van de voorbereiding” is niets en is geen enkele garantie voor succes in het bekertoernooi of competitie. Natuurlijk geeft het de ploeg vertrouwen getankt voor de eerstkomende wedstrijden echter er valt logischerwijs nog heel wat door te ontwikkelen.

Trainer, René van der Kooij heeft voor het duel met Ter Leede de beschikking over een nagenoeg complete selectie. Het duel zal -gelet op de hoge tempartuur van ruim boven de 30 graden – gelukkig op het natuurgras hoofdveld gespeeld worden dat iets meer verkoeling biedt dan een kunstgras mat en start zaterdag a.s. om 17.00 uur op Sportpark Voordorp.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, Mike de Bruijn. Hij wordt geassisteerd door de heren Pleijte en Oppenbroek.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down