Agenda

Hercules ontvangt sterk gestart HSC 21 uit Haaksbergen

17 oktober 2022

Zondagmiddag komt het dit seizoen goed begonnen HSC’21 op bezoek. De ploeg van trainer, Daniël Nijhof kent een veel betere start dan vorig seizoen en heeft net als Hercules uit 10 wedstrijden 18 punten gehaald. De laatste twee wedstrijden verlopen wat stroever met een nederlaag uit bij OSS’20 en een gelijkspel thuis tegen de vermeende laagvlieger Groene Ster.

HSC’21 heeft voor Hercules weinig geheimen. De Haaksbergense ploeg komt met de vertrouwde namen naar Utrecht. Spelers als onder meer Cenk Uguz, Stef Ottink, Wessel Witbreuk, Yannick de Vries en Jules Stokkers spelen al geruime tijd voor de Groen-Witte formatie. Een karakter team dat na de matige start van vorig seizoen toch in de nacompetitie voor promotie speelde maar de meerdere in GVVV moest erkennen.

Hercules kan dus aan de bak tegen HSC’21 dat vanuit een gesloten verdediging speelt, afwacht en op de counter haar slag wil slaan. Dit werkt tot op heden succesvol gelet op de minste tegendoelpunten (6) en een gedeelde tweede plaats op de ranglijst.

Hercules trainer, René van der Kooij kan over een complete én fitte selectie beschikken en wil met zijn team natuurlijk het goede spel van de laatste weken doortrekken. De wedstrijd op Sportpark Voordorp begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Thijs Dogterom. Hij wordt geassisteerd door de heren Sahiner en Maas.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down