Agenda

Hercules ontvangt komende zondag koploper ADO 20 uit Heemskerk

20 februari 2023

Hercules speelt zondag tegen koploper ADO´20. De ploeg van trainer, Roy v/d Mije kende een voortreffelijke eerste competitiehelft waar het met een forse punten voorsprong fier aan kop stond echter kort voor de winterstop kwam er toch zand in de Heemskerkse motor. Kleine overwinningen, veelal in de slotminuten, en verlies tegen Groene Ster was de opmaat tot een mindere periode. Weliswaar werd na de winterstop thuis nog van OJC gewonnen maar konden verlies partijen tegen v.v. Dongen en de oorwassing afgelopen zondag (6-0 !) tegen TOGB genoteerd worden. Gevolg: concurrent VVSB is inmiddels op 1 punt genaderd en een forse knauw aan het vertrouwen van de ploeg.

Kortom, ADO’20 zal zich willen herpakken zondag in het duel met Hercules. Een wedstrijd op zich met voor beide teams grote belangen. Zo zal ADO’20 de draad van koploper willen blijven weer willen oppakken en is Hercules op jacht naar een nacompetitie plek opleverende prestatie middels de derde plaats op de eindrangschikking of winst van de derde periode welke binnenkort van start gaat.

Hercules verloor afgelopen zondag in een kwalitatief prima wedstrijd met 2-0 van VVSB. De ervaring in die ploeg gaf de doorslag voor de zege maar Hercules speelde een goede wedstrijd waarbij het op viel dat het met de week beter in vorm komt.

Trainer, René v/d Kooij kan over een nagenoeg complete én volledig fitte selectie beschikken. De wedstrijd welke zondagmiddag om 14.00 uur op sportpark Voordorp begint staat onder leiding van scheidsrechter, Luca Cantineau. Hij wort geassisteerd door de heren Beemsterboer en Yanat.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down