Agenda

Hercules ontvangt het Limburgse Groene Ster in de laatste thuiswedstrijd van 2022

5 december 2022

De laatste thuiswedstrijd van 2022 is gepland tegen Groene Ster. De ploeg van scheidend trainer, Maurice Verbunt kent een matige eerste competitiehelft en dat terwijl de selectie afgelopen zomer geen grote veranderingen heeft ondergaan. Groene Ster haalde uit de 16 gespeelde wedstrijden 14 punten en staat op de 14e plaats op de ranglijst. Gelet op de aanwezige kwaliteit met ervaren spelers als Bryon Simons, Chefrino Eind, aanvoerder Dylan Zwartjes en voormalig RODA JC prof Guus Huppertz natuurlijk een veel te lage klassering. Ook afgelopen zondag in de wedstrijd tegen rode lantaarndrager v.v. Dongen verliep het spelbeeld niet naar wens en mocht het niet klagen dat het bij een puntendeling (0-0) bleef.

Hercules is gewaarschuwd en zal geconcentreerd én spelend in een hoog baltempo aan de bak moeten. Het team van trainer, René van der Kooij speelde afgelopen zondag tegen een zeer defensief ingesteld v.v. UNA met 0-0 gelijk en kan een verglijkbare instelling van de Limburgse formatie verwachten. De wedstrijdselectie, waar Tim Pieters na zijn blessure weer in terugkeert, is compleet én fit.

De wedstrijd zondag op Sportpark Voordorp begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Niels Boel uit Vlissingen. Hij wordt geassisteerd door de heren Eimers en Oppendijk.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down