Agenda

Hercules ontvangt GVV Unitas

3 oktober 2022

Zondag treedt Hercules thuis aan tegen GVV Unitas. De tegenstander uit Gorinchem is deze competitie goed gestart en heeft uit 7 wedstrijden 12 punten gehaald en bezet de 5e plaats. GVV Unitas kent ten opzichte van vorig seizoen wel enkele wijzigen in de selectie maar maakt een stabielere indruk dan vorig jaar toen de resultaten nogal wisselend waren.

Hercules weet wat het aan GVV Unitas heeft. De voetballende ploeg was vorig seizoen met twee keer een minimale 1-0 winst de winnaar van de twee duels, daarbij opgemerkt is dat in de eerste wedstrijd Hercules grotendeels met 10 man speelde. De ploeg van trainer, René van der Kooij maakt zich deze week op voor twee belangrijke zware thuiswedstrijden tegen zondag GVV Unitas en woensdagavond VVSB. Als beide wedstrijden in winst omgezet kunnen worden kan de ploeg zich steviger in de kopgroep van de ranglijst nestelen.

De Hercules selectie is compleet én fit, ook Shanon Carmelia is weer teruggekeerd van zijn interland periode met het nationale team van Curaçao. De wedstrijd zondagmiddag op Sportpark Voordorp begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Lensink uit Arnhem. Hij wordt geassisteerd door de heren Aboujid en Langenberg.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down