Hercules O21 onderuit tegen FC Eindhoven O21

Voetbal

Wat de onvolprezen Henri Vonk op mijn scherm toverde kon ik bijna niet geloven. Ok, Ras kende ik en   Jolle, Lucas, Davis Quinten en keeper Wout heb ik in alle hoedanigheden gezien de laatste tijd. En Bilal mocht ook weer een  uur spelen, maar verder leek Hercules O21 verdomd veel op Hercules O17-1. En wat toch ook wel een blamage was voor de mannen uit de Brainport is dat het in de wedstrijd niet echt opviel. Goed ze raakten twee maal de lat achter Pepijn Vonk die na maandenlang blessureleed voor het eerst het doel weer verdedigde en dat naar tevredenheid deed. Ondanks een paar fraaie reddingen kon hij niet voorkomen dat de mannen uit de lichtstad op voorsprong kwamen en met 0-1 de rust ingingen. Vlak na rust kreeg Hercules weer eens een goedkope penalty tegen. Wat is het toch dat Hercules-teams zo vaak een penalty tegen krijgen, maar zelden zelf van de stip mogen aanleggen? Ook bij zaterdag 1 zagen we daar weer fraaie staaltjes van. Zo had de ook bij O21 bekende keeper Wout een vrije trap mee moeten krijgen, maar kreeg hij een penalty tegen. Een vraag voor de coaches. Nick Vreeman vuurde zijn jongens weer behoorlijk aan, en zag ze na een eerdere 0-3 zelfs nog terug zag komen tot 1-3, door een treffer van invaller Quincy Torre. Een zeer knappe prestatie, waarbij Laszlo en Jaro een sterke indruk maakten. Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Westlandia dat op een degradatieplaats staat.