Agenda

Hercules neemt 3 punten mee uit Beverwijk

10 oktober 2022

Hercules speelde in Beverwijk een prima wedstrijd tegen middenmoter DEM. Vanaf de aftrap domineerde Hercules het spel en gaf in de eerste helft geen enkele mogelijkheid weg. Na een kwartier spelen was het Tim Waterink die een goede pass van Tim Pieters in de loop mee nam en doeltreffend afrondde, 0-1. Na een halfuur stond de 0-2 op het scorebord toen de goed spelende Dirk Homoet over de vleugel op kwam en de bal pan klaar legde voor Tim Waterink die zijn tweede goal binnenschoot. Daarvoor had Oussama Lahri nog hard op de onderkant van de lat geknald en werden nog enkele goede kansen ternauwernood door de DEM defensie gepareerd. Het enige verbeterpunt in die eerste helft is dat de hoeveelheid kansen tot meer goals moet leiden.

In de tweede helft probeert DEM wat aanvallender te spelen echter het kan niet echt een vuist maken. De twee te noteren kansjes voor de Beverwijkse ploeg komen voort uit te flegmatiek verdedigen aan Hercules zijde, ook nog een verbeterpunt voor de komende wedstrijden. Hercules krijgt ook in de tweede helft voldoende mogelijkheden om de score te verhogen maar is te onzorgvuldig en het is pas kort voor tijd als Rogier Benschop eindelijk de 0-3 op het scorebord zet. Een dik verdiende zege waar Hercules een maatje te groot was voor DEM.

Komende zondag komt het dit seizoen prima resultaten boekende HSC’21 op bezoek en kan de ploeg van trainer, René van der Kooij weer aan de bak om de goede reeks voort te zetten.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down