Agenda

Hercules gaat zondag op bezoek bij promovendus TOGB in Berkel en Rodenrijs

12 september 2022

Komende zondag speelt Hercules uit tegen TOIGB uit Berkel en Rodenrijs. Helemaal onbekend is de ploeg van trainer, Mark Schuur niet want afgelopen winter in de voorbereiding op de herstart van de competitie na Corona speelde de teams een oefenduel in Utrecht tegen elkaar. TOGB heeft in de tot nu toe door hen gespeelde wedstrijden alle mogelijk uitslagen voorbij zien komen. De openingswedstrijd tegen UDI´19 eindigde in een gelijkspel, bij Groene Ster werd met 1-3 gewonnen en afgelopen woensdag kon een 0-2 verliespartij tegen OJC Rosmalen genoteerd worden. Als gevolg van het door het tragische vrachtauto ongeval in Nieuw Beijerland waar TOGB erelid, Arno Koot kwam te overlijden werd de wedstrijd tegen v.v. UNA afgelast. TOGB heeft derhalve 4 punten uit 3 wedstrijden gehaald.

Hercules kent qua veldspel een wisselvallige competitiestart echter heeft wel de nodige punten bijgeschreven. Met 7 punten uit 4 wedstrijden begeeft het zich in de sub top van de 3e Divisie. Niet te vroeg “pieken” in het seizoen zal hier wellicht de achterliggende verklaring voor zijn.

Trainer, René van der Kooij kan over een complete én fitte selectie beschikken voor het duel met TOGB. De wedstrijd in Berkel en Rodenrijs begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Nick Tunnissen uit Venray. Hij wordt geassisteerd door de heren Senal en Capaci.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down