Agenda

Hercules gaat zondag op bezoek bij OJC Rosmalen voor herstart competitie

30 januari 2023

Na het door vorst en sneeuw gedomineerde vorige weekend waardoor de thuiswedstrijd tegen ADO´20 werd afgelast ziet het er nu naar uit dat de competitie voor Hercules hervat gaat worden en wel tegen OJC in Rosmalen. Ook de Brabantse club zag haar uitduel vorige week tegen Groene Ster afgelast worden door de sneeuwval. Beide ploegen hebben zich met de nodige trainingen en oefenduels voorbereid op de hervatting en kijken er naar uit.

Het eerste duel tussen beide ploegen leverde een fortuinlijke 2-1 zege op voor Hercules. In dat duel bleek dat OJC een goed voetballende ploeg heeft met een gevaarlijke en veel scorende spits, Dennis Knuiman. De spits die volgend seizoen zijn kunsten gaat vertonen bij v.v. IJsselmeervogels. OJC Rosmalen is gebrand op een sportieve revanche zo valt in de voorbeschouwing op hun site te lezen en de ervaren trainer, Willem Leushuis zal ongetwijfeld een goed strijdplan bedacht hebben.

De Hercules selectie kende enkele tussentijdse vertrekkers vanwege verhuizingen en werk. Zo maken Nick Kuin en Rogier Benschop niet langer deel uit van de groep. Toch beschikt Hercules trainer, René van der Kooij over een goede selectie en werden enkele aanstormende talenten uit het Onder 21 team toegevoegd.

De wedstrijd zondag in Rosmalen begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Visser. Hij wordt geassisteerd door de heren Pieterse en Osman.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down