Agenda

Hercules gaat zondag op bezoek bij Dongen in laatste competitiewedstrijd van 2022

12 december 2022

Op de laatste competitiedag van 2022 gaat Hercules op bezoek bij hekkensluiter v.v. Dongen. Een positie op de ranglijst die doet vermoeden dat het geen al te moeilijke opgave wordt echter schijn bedriegt. Ja, de ploeg van trainer Erbas staat weliswaar op de laatste plaats met slechts 6 punten maar heeft inmiddels weer een complete wedstrijdselectie tot beschikking en die lieten tegen Groene Ster en Unitas al zien dat er een ander v.v. Dongen staat.

Hercules is dus gewaarschuwd en gaat zeker geen gemakkelijke middag tegemoet immers v.v. Dongen behaalde met nagenoeg dezelfde selectie vorig seizoen een prima rangschikking in de 3e Divisie. Positief voor Hercules is dat het dit keer niet op een niet gemaaid natuurgrasveld waar de bal niet of nauwelijks op rolt hoeft te spelen, maar in Dongen een splinternieuw kunstgrasveld aan treft.

Trainer, René van der Kooij, die deze week zijn contract voor 1 jaar verlengde en daarmee het 4e seizoen in gaat als hoofdtrainer van Hercules, heeft de beschikking over een complete en fitte selectie. De wedstrijd begint zondagmiddag on 14.00 uur in Dongen en staat onder leiding van scheidsrechter Lars van Leeuwen. Hij wordt geassisteerd door de heren Koster en Heuvelmans.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down