Agenda

Hercules gaat zondag op bezoek bij Baronie in Breda

26 september 2022

Komende zondag treft Hercules promovendus v.v. de Baronie in Breda. De vorig seizoen in de Hoofdklasse (nu 4e Divisie) kampioen uit Breda is haperend de competitie gestart. Na een zege (1-2) in de ouverture wedstrijd bij HSC’21 en een heel ruime overwinning uit bij JOS/WGM gingen de laatste twee competitie wedstrijden tegen respectievelijk Quick (0-4) en Groene Ster (3-1)verloren. Ook het TOTO KNVB toernooi eindigde vroegtijdig afgelopen woensdag waar geflatteerd met 4-0 van competitiegenoot Blauw Geel’38 werd verloren.

Hercules speelde in de voorbereiding op de hervatting van de competitie 2021/2022 een oefenwedstrijd tegen de ploeg uit Breda maar trof hen nimmer in competitieverband. De succes trainer van v.v. de Baronie verkaste dit seizoen naar v.v. Kloetinge en het trainersduo, van Galen en Siner namen het stokje over. Hun ploeg is een voetballende ploeg met technisch vaardige spelers. We treffen v.v. de Baronie aan op plaats 11 met 7 punten uit 6 wedstrijden.

Hercules kende een succesvolle beker wedstrijd tegen tweede divisionist Excelsior Maassluis die met 1-2 werd verslagen. Na hiervan even te hebben genoten zal trainer, René v/d Kooij zijn team weer volledig op de wedstrijd tegen v.v. de Baronie voorbereiden. Hij kan over een fitte én complete wedstrijdselectie beschikken.

De wedstrijd zondag in Breda begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Stijn van Zuilichem. Hij wordt geassisteerd door de heren Leenstra en Reinshagen.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down