Hercules gaat paaszaterdag op bezoek bij HSC 21 in Haaksbergen

Voetbal

Hercules reist Paaszaterdag af naar Haaksbergen waar het HSC´21 treft. Een altijd lastige uitwedstrijd tegen een goed voetballende ploeg. Het op de 7e plaats staande HSC´21 behaalde uit 27 wedstrijden 40 punten , verloor onlangs onverdiend van v.v. UNA en haalde zondag tegen Groene Ster een punt op. Hercules leed twee keer achter elkaar een kleine nederlaag waarvan de wedstrijd tegen rkvv DEM afgelopen zondag volkomen onnodig was.

De ploeg van trainer, René van der Kooij zal zich hiervoor willen revancheren maar weet ook dat het een lastige tegenstander treft. Weliswaar werd de thuis wedstrijd tegen HSC’21 met 3-1 gewonnen echter die uitslag is enigszins vertekend omdat de derde goal ver in blessuretijd tot stand kwam en HSC’21 een penalty op een 2-1 stand gemist zag worden.

De wedstrijd in Haaksbergen begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Erik ter Brake. Hij wordt geassisteerd door Ekram Senal en Sander Woering.