Agenda

Hercules en UNA komen niet tot doelpunten in Veldhoven

28 november 2022

Tegen een zeer defensief en zich volledig aan Hercules aangepast v.v. UNA heeft Hercules de punten gedeeld, 0-0. De ploeg van trainer, Harrie Gommans ging de strijd aan met maar één doel het ontregelen van het Hercules spel en hopen op een succesvolle counter. De ploeg plooide bij balverlies massaal terug op eigen helft en in balbezit werd snel de lange bal gezocht. Hercules bleef geduldig van achter uit opbouwen echter deed dit in een te laag bal tempo waardoor het vinden van de vrije man lastig was. Zonder noemenswaardige doelpogingen aan beide kanten werd de rust bereikt waarbij vermeld dient te worden dat een gemakkelijk gegeven vrije trap op de rand 16 meter prima verwerkt werd door invaller doelman , Fons Mulder.

De tweede helft een dominanter Hercules tegen louter defensief ingesteld v.v. UNA. Hercules kreeg wat meer grip op de wedstrijd maar kon de Brabantse muur niet slechten. UNA kreeg in die tweede helft slechts 1 corner te nemen en was aanvallend van matige kwaliteit. Hercules zat met twee kopballen van respectievelijk Nathan Bijl en Marijn Ploem dicht bij een goal echter beide pogingen vlogen over of net naast het doel. Tim Waterink had nog de beste kans echter zijn schot smoorde onder het lichaam van keeper, Petar Stoskovic. Hercules claimde nog twee penalty momenten voor overtredingen op Tim Waterink en Lars Vermeulen echter die vonden geen gehoor bij de arbitrage.

Hercules zal meer tegenstanders tegen komen die zich volledig aanpassen en de focus louter op de defensie zullen richten. Het is de keerzijde van het succesvolle en goede spel van de ploeg en ook daar zal mee om gegaan moeten worden. Volgende week wacht thuis Groene Ster geen gemakkelijke tegenstander die te laag op de ranglijst staat.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down