Agenda

A-selectie vertrekt aanstaande woensdag naar Spaanse zon voor 4 daags trainingskamp

8 januari 2023

In de vroege ochtend van woensdag 11 januari a.s. vertrekt de Hercules A-selectie voor een trainingskamp naar Spanje. Aan de Spaanse zuidkust worden in Benalmadena van 11 t/m 14 januari diverse trainingen en teambuilding activiteiten afgewerkt en speler gesprekken gevoerd.

De Hercules A- selectie wordt tevens aangevuld met twee jonge talenten uit de in de Betaald Voetbal competitie uitkomende Hercules Onder -18. De aanvallers, Maurits Prins en Jay Zouteriks krijgen hiermee de kans hun specifieke kwaliteiten te tonen op het A - selectie niveau van de Utrechtse zondag 3e Divisionist.

Het trainingskamp wordt gefinancierd uit de opbrengsten van het KNVB TOTO Bekertoernooi waarin de ploeg van trainer, René van der Kooij voortreffelijk heeft gepresteerd en eerst ongelukkig in blessuretijd verloor van N.A.C. Breda.

Hercules dat afgelopen zaterdag in Noordwijk het eerste oefenduel van 2023 tegen Tweede Divisionist v.v. Noordwijk met 1-2 won vervolgd in de week na het trainingskamp in Spanje de voorbereiding op de start van de competitie 22 januari a.s. thuis tegen ADO’20 met diverse trainingen en een oefenduel tegen Alphense Boys.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down