Veldvoetbal

Wij houden van voetbal!

USV Hercules is de club die ooit het voetbal naar Utrecht bracht. En nog altijd genieten iedere week meer dan 1500 spelers en speelsters (USV Hercules is een van de grootste vrouwenvoetbalclubs van Nederland), bij ons op hun eigen manier (bekijk hier onze voetbalvormen) en eigen niveau (van Derde Divisie  tot 7×7 onderling) van de mooiste sport ter wereld.

Hercules is de Griekse jongen die halfgod werd door twaalf onmogelijke opdrachten te volbrengen. Hij wist de meest gruwelijke Monsters en Giganten te verslaan, maar vooral zichzelf te overwinnen; want op voorhand leek er tegen de briesende Leeuwen en Negenkoppige slangen geen kruid gewassen.

Iedere Herculaan een Hercules, is ons motto: jezelf overwinnen en het beste uit jezelf halen, in en buiten het veld. Vol overtuiging oefenen op een vrije trap, waardig leren verliezen, en als team overwinningen en vriendschap vieren, hoe verschillend we soms ook zijn. Daarom hanteren we in onze jeugdopleiding het principe van Gelijke Kansen.

De sportclub is na thuis en en school de plek waar we het meeste leren, en voetbal is de sport waar dat zo makkelijk gaat: je hebt alleen een bal en een veld nodig. En een uitdagende en veilige omgeving tegelijk: daarom werkt USV Hercules actief aan een Positief SportKlimaat en hanteren we de opleidingsvisie van Gelijke Kansen.

Nieuws

VOETBALSHOP UTRECHT GAAT GRATIS BEZORGEN‼️

Scoor alsnog jouw voetbalartikelen voor de kerst bij Voetbalshop Utrecht!  Doe je clubkledingbestelling, vereniging ONTVANGT commissie,  online op www.teamshop.nl/clubshop Bestellingen worden gratis aan huis geleverd  Geef je bestelling door of stel je

Lees verder »

De nieuwe Corona maatregelen

Na de bekendmaking van nieuwe Corona maatregelen is duidelijk dat er binnen niet meer gesport mag worden, en senioren buiten alleen nog in groepjes van twee op 1,5m kunnen trainen.

Lees verder »

Evenementen

januari, 2021

X