De Nieuwe Argo!

Welkom bij De Nieuwe Argo! Met deze “nieuwe oude” digitale nieuwsbrief houden we je vanaf nu maandelijks op de hoogte van het Herculesnieuws dat ieder lid zou moeten kennen, of je nu cricketer, (zaal)voetballer, tennisser, badmintonner, Goalballer, of algemeen lid bent. De GrasMag, de mooi vormgegeven nieuwsbrief van Voetbal, zal hier ook in opgaan. De Argo (Oud-Griekse betekenis: “de snelle”) was aanvankelijk een schriftelijk blaadje dat wekelijks bij de leden werd bezorgd met de sportprogramma’s en opstellingen, en de laatste jaren onregelmatig digitaal uitkwam.

Sommige items zul je mogelijk al kennen van de website, Facebook, Instagram of Twitter: ons kersverse Team Communicatie zorgt voor de selectie en redactie. Wil je ook een bericht plaatsen op de Hercules kanalen, of wil je het team Communicatie versterken: communicatie@usvhercules.nl

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules nu een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2500 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00

Snel navigeren

Lid worden
Contributieoverzicht
Vertrouwenspersoon
Contact

Statuten
Huishoudelijk reglement
Privacyverklaring
Copyright 2021
Website by Uiterwijk Media
crossmenuchevron-down-circle
X