Lustrum ter ere van 140 jaar USV Hercules

Nu iedereen langzaam aan de vakanties gaan beginnen zullen wij als lustrum commissie ook de eerste activiteiten kenbaar maken. Het beloofd een mooie aanloop te worden richting het hoogtepunt:  het lustrumweekend.

Het lustrum weekend zal plaats vinden op: 22 / 23 en 24 april 2022!
Maar in aanloop van het lustrum gaan wij zorgen dat er allerlei activiteiten zullen plaats vinden. Allemaal in teken van ons 140 jarig bestaan als USV Hercules.

USV Hercules speelt niet alleen een rol als vereniging binnen ons sportpark maar ook daar buiten. Vooral ons maatschappelijke karakter en doel vinden wij ontzettend belangrijk als club, team en individu. De successen welke wij als vereniging behalen willen wij ook delen met de minder gelukkigen in onze mooie stad Utrecht. 


In dat kader hebben wij als lustrum commissie in samenspraak met het hoofdbestuur gekozen om het volgende goede doel te kiezen en centraal te zetten in de aanloop en tijdens het 140 jarig lustrum: Stichting Durf te Dromen

Stichting Durf te Dromen richt zich op kinderen die wel wat hulp kunnen gebruiken met school en hun eigen ontwikkeling. Doel is dat iedereen zich optimaal kan ontplooien. En dat is in een wijk als Overvecht heel belangrijk. Je kan meer informatie vinden maar ook een donatie doen via: www.stichting-dtd.nl
 
Wij zullen via onze speciale pagina op onze website in aanloop van het lustrum hier meer over communiceren maar ook welke activiteiten wij koppelen aan Stichting Durf te Dromen. 
Binnenkort komen wij al met de eerste actie om hiervoor de eerste gelden te kunnen binnen halen, dus houd onze pagina in de gaten!
 
Natuurlijk wilt iedereen weten wat wij gaan doen in de aanloop en tijdens het lustrum zelf. Hiervoor gaan wij een activiteiten planning publiceren welke geregeld zal worden geüpdatet. Ook in de aanloop van onze losse activiteiten zullen deze wij apart communiceren zodat niemand iets hoeft te missen van ons 140 jarig lustrum!
 
De lustrum commissie bestaat uit: Gea Engelbart, Jurgen Bertelsen, Eric Pieters, Jasper Wilshaus, Emiel Smit en Maykel Tak
 
Namens de Lustrum commissie,
 
Maykel Tak
Voorzitter Lustrum CIE