Agenda

Trias Fysiotherapie & Sportrevalidatie

Fysiotherapie
Kinderfysiotherapie
VOOR WIE SPORT EN WIL BLIJVEN SPORTEN!

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie& Sportrevalidatie de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven.

Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Voordorp staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te
voorkomen.

 Iedere maandag om 17:00 – 18:00 en donderdag van 17.15 – 18.15 uur kun je bij USV Hercules terecht bij fysiotherapeuten Jesse van den Akker (maandag) en Erwin van Willigenburg (donderdag) van TRIAS op het gratis fysiotherapeutisch spreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, vragen en advies. Het spreekuur is voor alle leden van Hercules, maar ook voor familie en vrienden. Een afspraak maken voor het spreekuur of behandeling kan via de balie van de hoofdlocatie van TRIAS: 030-2660662 of via usvhercules@triastotaal.nl.

 Voor behandeling kun je ook een afspraak online maken via www.triasfysiotherapie.nl/afspraak-maken. Klik hier voormeer informatie.

 TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie Voordorp Voorveldselaan 2 (aan de linkerzijde van het pand bij Voordorp Fitness)
3573 PV Utrecht
030-2712134
www.triasfysiotherapie.nl
Waarom kinderfysiotherapie op de club?
Sporten en bewegen is gezond voor iedereen, dus ook voor kinderen. Helaas zien we het aantal sportblessures bij kinderen fors toenemen. Dit komt deels doordat sportende kinderen steeds meer uren sporten, maar vooral omdat er steeds meer kinderen niet of nauwelijks bewegen. Uit onderzoek blijkt dat de motorische vaardigheden van kinderen steeds slechter worden en juist die zijn essentieel om blessures te voorkomen. 

Spreekuren op de club
Kinderfysiotherapie TRIAS houdt bij diverse sportclubs een wekelijks spreekuur. Zijn er twijfels over een blessure, is er al sprake van een blessure of heb je een andere vraag, dan kun je terecht bij een van de kinderfysiotherapeuten. Het is belangrijk om snel in te grijpen om een langdurige blessure te voorkomen en zo snel mogelijk weer fit op het veld te kunnen staan. 

 Het spreekuur bij Hercules is iedere woensdag van 17:00-18:00 uur behandelkamer op het terrein van Hercules. Dit is een inloopspreekuur, je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Ook bestaat de mogelijkheid om hier behandeld te worden. Fysiotherapeutische behandelingen zijn wel op afspraak. Het spreekuur vindt plaats gedurende het sportseizoen.  Kinderfysiotherapie TRIAS kamer bevindt zich in het pand. In de oude ruimte van "kleedkamer 4". 

 Behandelmogelijkheden op de club
Behandelen op locatie USV Hercules behoort ook tot de mogelijkheden van Kinderfysiotherapie TRIAS. Iedere woensdagmiddag is er een kinderfysiotherapeut aanwezig. Net voor of na de training langs de kinderfysio? Het is zó geregeld! 

 Een afspraak maken voor het spreekuur of behandeling kan via de balie van de hoofdlocatie van TRIAS: 030-2660662 en bekijk ook de website.
www.kinderfysiotherapietrias.nl/
Tab Content #3
Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-downarrow-right