Agenda

Gevolgen nieuwe maatregelen

29 november 2021

Op dit moment mag er niet gesport worden na 17.00 uur bij Hercules. Dit heeft niet alleen gevolgen voor het vrijspelen, maar ook voor de tennislessen.

We proberen zoveel mogelijk de tennislessen te verplaatsen naar momenten dat het wel kan. Dat kan zijn naar een moment overdag of naar het weekend. Helaas zullen we niet iedereen op een ander moment kunnen plaatsen, immers niet iedereen kan op de aangeboden momenten. Het kan ook zijn dat een leerling in een ander groepje wordt geplaatst, omdat daar wel ruimte is op het aangeboden tijdstip. Ook kan het zijn dat groepen worden samengevoegd of dat op twee banen wordt gelest. Kortom er wordt van alles bedacht om toch lessen aan te kunnen bieden.

De herindeling van de lessen naar het weekend heeft ook gevolgen voor de wintercompetitie. De wedstrijden in de ochtend worden (deels) naar de middag verplaatst of naar de zondag ochtend of middag. De wedstrijden op zaterdagmiddag starten in ieder geval om 13.00 uur. De WTCT zal daar de deelnemers over berichten.

We proberen op deze manier toch zoveel mogelijk alles te laten doorgaan, maar wellicht is dat voor sommigen een teleurstelling. We hopen echter dat een ieder begrip kan opbrengen voor deze situatie.

Tenslotte hou je aan de basisregels en blijf gezond.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down