Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Laddercompetitie Tennis senioren is gestart

Met ingang van 1 augustus 2021 zijn we vanuit de WTCT gestart met de laddercompetitie voor leden van hercules. We hebben als eerste experiment 2 ladders. Een voor de heren enkel en een voor de dames enkel.

Voor de ladder gebruiken we de KNLTB ClubApp. Dezelfde app als waar je nu de banen op kunt reserveren. Hiervoor klik je op de optie spelen in de onderste taakbalk. In de bovenste balk klik je op optie wedstrijden. Als het goed is zie je dan als tweede optie de ladder.

Hier de  handleiding hoe je je kunt aanmelden, wedstrijden kan plannen en resultaten kunt invoeren.  Je kunt zowel spelers boven als onder je uitdagen.

De spelregels:

  • Er wordt gespeeld op tijd. Je reserveert de baan voor 45 minuten.
  • Na vijf minuten inspelen begint de wedstrijd.
  • We spelen op het aantal gewonnen games.
  • Is de tijd op en is er sprake van een gelijk spel dan wordt er een beslissend punt gespeeld. Deze telt dan als de winnende game.

Wij staan als WTCT open voor feedback op deze regels en ook als je vragen hebt / tips of opmerkingen stuur dan een mail naar wtct.tennis@usvhercules.net

De WTCT organiseert diverse activiteiten voor de senioren leden van hercules afdeling Tennis zoals het jaarlijkse openingstoernooi, de wintercompetitie, clubcompetitie en sinds de zomer van 2021 ook een laddercompetitie enkel spel. 

Namens de WTCT, augustus 2021

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X