Cricket
Competitieprogramma
Trainingen
Senioren
Jeugd

Gelukkig en gezond 2021

Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar toe. Hoewel een zekere gewenning wel optreedt in wat wel en niet mag of wel of niet verstandig is blijft het een vreemde tijd. Ondanks de berichten over versnelde vaccinaties zullen we voorlopig nog met deze situatie moeten omgaan. Gelukkig is de tennissport nog redelijk gespaard gebleven binnen alle maatregelen en kunnen we onze sport nog beoefenen. Weliswaar niet met dubbels, maar toch. Dit weerhoudt gelukkig velen van onze leden niet om te gaan spelen. Ook de grote groep ouderen, die vaak overdag spelen, maken toch gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Dat in tegenstelling tot andere sporten. Een aantal van de Hercules afdelingen liggen compleet stil. Dat is natuurlijk bijzonder spijtig en daarom hebben we samenwerking gezocht met InviPlay, zodat leden van andere afdelingen ook kunnen sporten.

Ook de lessen gaan gewoon door, maar voor de senioren is de samenstelling van de groepen wel aangepast. De trainers hebben de groepen een keuze gegeven: of een half uur met twee personen of eenmaal in de twee weken te spelen met de helft van de groep. Het levert wel intensieve lessen op vermoeden wij.

Wij hopen allereerst dat iedereen gezond blijft en dat het nieuwe jaar sportief gezien weer naar 'normaal' zal gaan. Dat we weer mogen dubbelen, dat de activiteiten weer mogen starten en vooral dat de vereniging weer een ontmoetingsplek wordt.

Met sportieve groet,

Het tennisbestuur.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X