Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Extra coronamaatregelen, wat betekent dat voor tennis

Afgelopen dinsdag maakte de regering extra maatregelen bekend in de strijd met het corona virus. Gelukkig dalen de besmettingscijfers maar de druk op de zorg is nog ongekend hoog.  Uitgangspunt van deze maatregelen is dat we met elkaar zo veel mogelijk reisbewegingen en contactmomenten moeten verminderen, waardoor overdracht van het virus een kleinere kans heeft.

Deze verscherping van de maatregelen heeft consequenties voor de sport. Zo is het komende 2 weken niet meer toegestaan om met meer dan 2 personen in een groep te sporten. Dit betekent voor tennis, dat dubbel spel niet meer is toegestaan. Alleen single dus. Gelukkig kan dat nog wel!

Vanaf heden kan er geen reservering meer worden gemaakt voor dubbels en we vragen iedereen, die al een reservering hebben gemaakt voor een dubbel partij deze te verwijderen of deze om te zetten in een single partij.

Deze nieuwe regels, die bovenop der gedeeltelijke lockdown van 14 oktober komen, hebben geen gevolgen voor de jeugd t/m 17 jaar. De jeugd mag blijven sporten zonder beperking in groepsgrootte.

Dit betekent voor de tennislessen dat de lessen voor de jeugd gewoon doorgaan. Voor de lessen, die aan senioren wordt gegeven, wordt door de trainers een keuze aangeboden. Een lesgroep mag kiezen om een half uur te lessen met twee personen of de groep mag kiezen om een keer in de twee weken een uur te lessen, maar dan met 2 personen. Die keuze wordt met de trainer besproken.

Wij hopen dat deze maatregelen bijdragen in de strijd tegen het virus. Tevens hopen we dat de periode van twee weken lang genoeg is om daadwerkelijk stappen te maken. Lees ook: https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/11/verzwaring-coronamaatregelen-geen-dubbelspel-de-komende-2-weken/

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X