Cricket
Competitieprogramma
Trainingen
Senioren
Jeugd

Dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer

Vanaf donderdag 19 november vervallen de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken. Dat betekent dat de "oude" maatregelen zoals die bekend werden gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden. Sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is dus weer toegestaan.  

De "gedeeltelijke lockdown" en de maatregelen van 13 oktober blijven vooralsnog van kracht tot half december. Begin december horen we wat er daarna eventueel weer mogelijk is. 

Voorlopig zijn wij als tennisafdeling blij dat we weer lekker vrij kunnen tennissen met z'n allen. We houden daarbij natuurlijk wel rekening met de algemene basisregels dat je thuis blijft als je ziek of verkouden bent en dat je afstand houdt van elkaar. Reserveren vanuit huis blijft verplicht en de aanwezigheid van publiek tijdens het vrij tennissen, de trainingen en lessen is niet toegestaan.   

Veel plezier in ieder geval.   

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X