Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Voorbeschouwing Hercules - GVV Unitas

Hercules treft eeuwclub GVV Unitas op eerste speeldag

Zondag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma van, naar laten we hopen een eindelijk weer uit te spelen Corona vrije competitie 2021-2022, tegen het in 1898 opgerichte Gorinchemse GVV Unitas. Beide clubs zullen in het grijze verleden vast weleens in competitie verband tegen elkaar gespeeld hebben maar de afgelopen decennia is dat zeker niet het geval geweest.

GVV Unitas promoveerde in de laatste geheel uitgespeelde competitie van de Hoofdklasse naar de 3e Divisie en kende – net als Hercules - een prima voorbereiding op het komende seizoen. De formatie van de dit seizoen nieuw aangestelde trainer, Michel van Oostrum speelt aanvallend en technisch verzorgd voetbal. Met onder meer doelpuntenmaker, Everon Pisas, de Eritrese middenvelder, Habtemariam en vleugelaanvaller, Robert Mutzers hebben zij spelers in de gelederen met een Betaald Voetbal achtergrond. Een team dus met de nodige voetbalkwaliteiten.

Trainer, Michel van Oostrum die als voetballer zijn sporen heeft verdiend bij Ajax (jeugd), Telstar en FC Emmen is afgelopen zondag al gesignaleerd op Sportpark Voordorp bij de laatste oefenwedstrijd van Hercules tegen Rijnsburgse Boys. De ploeg uit Gorinchem komt dus goed voorbereid naar Utrecht.

Hercules heeft zoals gezegd een prima voorbereiding gedraaid echter die kan de prullenbak in nu er om de punten gespeeld gaat worden en wedstrijden een extra dimensie krijgen. De selectie van trainer , René van der Kooij is nagenoeg compleet op een enkel blessure - en afwezigheidsgeval na.

De wedstrijd op Sportpark Voordorp begint zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van Stijn van Zuilichem uit Bladel, hij wordt geassisteerd door de heren Winckens en Reinshagen.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X