Agenda

Topper op 2e pinksterdag; Hercules ontvangt ADO 20

7 juni 2022

Door zelf uitstekend te presteren in de laatste 6 wedstrijden én geholpen door falende concurrenten in die zelfde periode is het nu Hercules dat op de laatste speeldag op “pole position” staat voor promotie naar de Tweede Divisie oftewel de Jack’s League. Nu was het gisterenavond v.v. Gemert weer die hun inhaalduel tegen een haar sportieve plicht vervullend v.v. Dongen op een 3-3 gelijkspel zag eindigen. Hierdoor blijft v.v. Gemert 1 punt achter de koplopers OFC en Hercules (beide 58 punten) en staat het gelijk met ADO’20.

Hercules staat aan kop door het fantastische goede doelsaldo van 28 doelpunten en de meest gescoorde doelpunten (71). Hercules ontmoet maandag, 2e Pinksterdag thuis ADO’20 uit Heemskerk. Een spannend duel met voor beide partijen kampioenskansen. Daar de uitwedstrijd tegen ADO’20 bijna 8 maanden geleden, op 26 september 2021, plaatsvond is over de huidige krachtsverhouding tussen de teams weinig te zeggen. Met dien verstande dat beide teams dit seizoen prima gepresteerd hebben gelet op hun positie op de ranglijst voorafgaand aan de laatste competitie speeldag.

De spannende eindstrijd zal ongetwijfeld de nodige publieke belangstelling trekken hetgeen een drukbezocht Sportpark Voordorp zal betekenen. Hercules kon afgelopen woensdag in Oss al op een grote schare van meegereisde Hercules supporters rekenen én de verwachting is dat dit bij het thuisduel nog meer zal zijn. Positieve Support die de jonge ploeg in deze spannende wedstrijd zondermeer goed kan gebruiken. Hercules trainer, René van der Kooij kan over een fitte én nagenoeg complete selectie beschikken.

De wedstrijd maandag 6 juni begint om 14.00 uur op Sportpark Voordorp in Utrecht en staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter, Frank de Winter. Hij wordt geassisteerd door de heren Balta en Wessels.
Vanwege de te verwachten drukte adviseren wij toeschouwers op tijd naar het sportpark te komen en waar mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer af te reizen.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down