Agenda

JESSE DE BOER TWEE JAAR LANGER BIJ HERCULES

1 maart 2023
Jesse

Hercules is verheugd te melden dat zij met Jesse de Boer overeenstemming hebben bereikt over een nieuw tweejarig contract bij de vereniging. Jesse zal ook de komende jaren actief zijn als Hoofd Jeugdopleiding en coach. In seizoen 2023-2024 is hij hoofdtrainer van de JO17-1.

Met de vastlegging van Jesse voor de komende jaren toont Hercules de kracht van de jeugdopleiding, niet alleen op het veld, maar ook daarnaast. Jesse kwam drie jaar geleden als trainer van de JO16-1 naar Hercules en werd twee jaar geleden HJO. In de afgelopen jaren combineerde hij dit met het trainerschap van de JO17-1 (21-22) en JO16-1 (22-23).

Onder zijn leiding is de jeugdopleiding verder geprofessionaliseerd, met de bestendiging van het gelijke kansen project in de onderbouw, de focus op zelfregulatie in de middenbouw, en een prestatieve opleiding in de bovenbouw. De komende twee jaar zal de focus op de verdere ontwikkeling van onze visie en beleid liggen, voor zowel de breedte als de prestatieve tak. Ook zal er gericht worden op de doorstroom naar Hercules 1.

Als trainer blijft hij actief bij de JO17-1, waarmee niet alleen zijn wens om als trainer actief te blijven vervuld wordt, maar er ook een directe brug blijft tussen beleid en uitvoering.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down