Agenda

Informatie omtrent het Ody-toernooi aankomend weekend

26 juli 2021

Aan alle Hercules leden, bezoekers en omwonenden,


Aankomend weekend staat het jaarlijkse Odysseus '91 toernooi weer op het programma. Enkele jaren geleden zijn Odysseus'91, een studentenvoetbalvereniging op de Uithof, en USV Hercules een succesvolle samenwerking aangegaan. Een van de aspecten daarin is het organiseren van het Ody-toernooi op Sportpark Voordorp.
Vanwege de geldende maatregelen is het toernooi anders dan anders. Er zullen geen twee feestavonden zijn, maar wel krijgt de groep deelnemende studenten de kans om, verdeeld over twee dagen, lekker te voetballen, te eten en te genieten van de zon. We hopen dat iedereen binnen de geldende regels en afspraken kan genieten van het een sportief weekend met veel voetbal/sportplezier.
We snappen als USV Hercules dat het zorgt voor mogelijke vragen rondom overlast/toegankelijkheid en terras. Samen met Emiele Smit (pachter Hercules), USV Hercules (beheer en besturen) is samen met Odysseus '91 een strak schema bedacht zodat iedereen veilig, leuk en plezierig kan sporten. Mede daarvoor is onderstaande bijlage/brief verstuurd naar alle omwonenden en betrokkenen. Mocht u nog vragen hebben dan zijn de drie contactpersonen in de bijlage ook te bereiken om die te beantwoorden.
Op naar een weekend vol sportplezier.


USV Hercules

Beste bewoner(s),

De studentenvoetbalvereniging USVV Odysseus ‘91 organiseert 24 en 25 juli een evenement bij u in de buurt. Het betreft het jaarlijkse Odytoernooi. De bezoekers die naar dit toernooi komen zijn studenten. Odysseus werkt er hard aan om het evenement voor iedereen naar wens te laten verlopen. Voor onze bezoekers, maar ook voor u als omwonende. Daarom willen wij u graag middels deze brief informeren.

Wat houdt het Odytoernooi in?

Het Odytoernooi vindt plaats op 24 en 25 juli bij USV Hercules en bestaat uit een voetbaltoernooi en activiteiten op het terrein van de voetbalclub. Op zaterdag 24 juli vindt het voetbaltoernooi plaats van 10.00-19.00 uur en op zondag 25 juli vindt het voetbaltoernooi ook van 10.00-19.00 uur plaats. Op beide dagen zullen er circa 150 studenten deelnemen aan het voetbaltoernooi.

Tijdens het toernooi zullen de organisatie, het bestuur van USVV Odysseus en USV Hercules er goed op letten dat de 1,5 maatregel in acht wordt genomen. Daarnaast is het voor deelnemers alleen mogelijk om het terrein van Hercules te betreden mits zij een geldig testbewijs (afgenomen bij Testen voor Toegang), een herstelverklaring óf geldige vaccinatie (langer dan 14 dagen geleden) kunnen aantonen. Een externe beveiligingsorganisatie zal zorgen dat deze maatregelen strikt nageleefd zullen worden.

Normaliter, in niet-coronatijden, vindt er in de nachten van vrijdag en zaterdag een feest plaats. Vanwege de huidige omstandigheden is dit alles behalve wenselijk en onze deelnemers zullen daarom om 19.00 gesommeerd worden het terrein te verlaten en huiswaarts te keren. Tijdens het Odytoernooi is het sportpark van USV Hercules alleen toegankelijk voor bezoekers van het evenement.

Programma

Zaterdag 24 juli          10.00-18.00 voetbaltoernooi

                                   18:00-19:00 avondeten afsluiting toernooi

Zondag 25 juli            10.00-18.00 voetbaltoernooi

                                   18:00-19:00 avondeten afsluiting toernooi

Opbouwen en afbouwen

We beginnen op 23 juli na 10.00 met opbouwen. Dit houdt in dat wij het terras en de velden klaarmaken voor de bezoekers. Er zullen geen grote opbouwactiviteiten plaatsvinden die kunnen zorgen voor geluidsoverlast. Na afloop van het Odytoernooi, op zondag 25 juli, bouwen we het evenement af. Rond 20.00 zijn we daarmee klaar.

Verkeersmaatregelen

Voor het Odytoernooi dienen er geen bijzondere verkeersmaatregelen genomen te worden.

Bereikbaarheid van het Odytoernooi

Wij vragen bezoekers om met de fiets te komen. Voor fietsers is er een fietsenstalling ingericht op het sportcomplex van USV Hercules. Bezoekers die afhankelijk zijn van hun auto verwijzen wij door naar de reguliere parkeerplaats van USV Hercules.

Vergunningsvoorwaarden en overlast

Aangezien wij dit jaar geen feesten geven en onze deelnemers vragen om uiterlijk 19.00 uur het terrein te verlaten, zal u ’s avonds geen geluidsoverlast ervaren. ’s Ochtends en ’s middags zullen wij vanzelfsprekend zorgen dat het geluidsvolume binnen de toegestane 90 dB blijft.

Na afloop van het evenement zorgen wij ervoor dat USV Hercules weer netjes opgeruimd is. Daarnaast zult u bij de opbouw en afbouw van het evenement weinig tot geen geluidshinder ondervinden van het op- en afbouwen.

Ook zullen de coronamaatregelen, opgesteld door de overheid, strikt worden nageleefd. De organisatie, het bestuur van Odysseus ’91 en USV Hercules zullen hier streng op toezien.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Indien u overlast van ons ondervindt of als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Hieronder staan onze gegevens.

Contactpersoon 1: Pim Leichtenberg (organisator Odytoernooi 2021)

TELEFOONNUMMER: +31 6 36526736

Contactpersoon 2: Florence Versmissen (bestuurslid Odysseus ‘91)

TELEFOONNUMMER: +31 6 27859355

Contactpersoon 3: Emiel Smit (horeca eigenaar)

TELEFOONNUMMER: +31 6 19626812

E-mailadres: toernooi.ody91@gmail.com   

Website: https://www.odysseus91.nl/980/toernooi/

U kunt ook altijd een melding doen bij de gemeente: www.utrecht.nl/melding. Meer informatie vindt u op www.utrecht.nl/evenementen.

Met vriendelijke groet,

USVV Odysseus ‘91

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down