Cricket
Competitieprogramma
Trainingen
Senioren
Jeugd

Hercules wacht pittige opgave in Gemert

Komende zondag gaat Hercules op bezoek bij het goed presterende v.v. Gemert. De ploeg van trainer, Reinald Boeren staat na 7 wedstrijden met 13 punten op de vierde plaats en kende een succesvolle KNVB Beker ronde tegen tweede divisionist TEC. Het in de competitie nog ongeslagen team heeft een aantal prima spelers ter beschikking zoals onder meer de ervaren, Joost Habraken en de geslepen aanvallers, Ralf Kemper en Joop Daniëls.

Hercules zag haar wedstrijd als gevolg van de enorme regenval afgelopen zondag afgelast worden en blijft op 5 competitiewedstrijden steken waarin 10 punten werden behaald. De uitwedstrijd tegen v.v. Gemert is voor Hercules er één in de categorie “pittig en lastig” en het treft in Brabant een goed voetballende ploeg aan. De ploeg van trainer, René van der Kooij weet wat het kan verwachten maar reist compleet, fit én met vertrouwen naar Gemert af.

De wedstrijd op Sportpark Molenbroek begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Lars van Leeuwen uit Santpoort. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Reinds en Veldman

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X