Agenda

Hercules wacht pittige opgave in Gemert

11 oktober 2021

Komende zondag gaat Hercules op bezoek bij het goed presterende v.v. Gemert. De ploeg van trainer, Reinald Boeren staat na 7 wedstrijden met 13 punten op de vierde plaats en kende een succesvolle KNVB Beker ronde tegen tweede divisionist TEC. Het in de competitie nog ongeslagen team heeft een aantal prima spelers ter beschikking zoals onder meer de ervaren, Joost Habraken en de geslepen aanvallers, Ralf Kemper en Joop Daniëls.

Hercules zag haar wedstrijd als gevolg van de enorme regenval afgelopen zondag afgelast worden en blijft op 5 competitiewedstrijden steken waarin 10 punten werden behaald. De uitwedstrijd tegen v.v. Gemert is voor Hercules er één in de categorie “pittig en lastig” en het treft in Brabant een goed voetballende ploeg aan. De ploeg van trainer, René van der Kooij weet wat het kan verwachten maar reist compleet, fit én met vertrouwen naar Gemert af.

De wedstrijd op Sportpark Molenbroek begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Lars van Leeuwen uit Santpoort. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Reinds en Veldman

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down