Agenda

Hercules treft woensdagavond HSC 21 op Voordorp

10 maart 2022

Hercules staat de komende 3 weken voor een periode dat het 3 competitie wedstrijden per week moet spelen, te beginnen aanstaande woensdag met de thuiswedstrijd tegen HSC’21. Deze intensieve voetbal weken vraagt om een aangepaste aanpak waarbij de fysieke aspecten voor amateur spelers, die werk e/o studie combineren met het spelen van voetbal wedstrijden op niveau, een dominante rol zal spelen. Niet alleen de selectie spelers maar ook trainers, medische staf én club organisatie staan voor een uitdaging. Gelukkig beschikt Hoofdtrainer, René van der Kooij over een jonge, fitte spelersgroep en kan hij aanvullend tanken uit de talentvolle en op BVO niveau spelende Onder 21 selectie. Een uitdaging die natuurlijk in schril contrast staat met het leed dat de oorlog in de Oekraïne momenteel onder de mensen veroorzaakt. Tegen die achtergrond mogen we blij zijn dat wij ons nu druk kunnen maken over de “belangrijkste” bijzaak van het leven.

Uiteraard geldt deze omstandigheid niet alleen voor Hercules (nog 19 wedstrijden te gaan! )maar hebben alle divisie clubs met dit drukke intensieve competitie programma te maken. Zo ook de tegenstander van woensdagavond, HSC’21. De Haaksbergense club speelde zondag de zware uitwedstrijd tegen v.v. Gemert (komende zondag thuis tegenstander van Hercules) en verloor in Brabant terecht met 3-1. HSC’21 speelde tot nu toe 16 wedstrijden en haalde 17 punten binnen. Maar eigenlijk staat de ploeg van trainer, Daniel Nijhof te laag gelet op de aanwezige kwaliteit van de selectie.

Hercules is dus gewaarschuwd en een ieder zal dus scherp moeten zijn en zich vol voor een goed resultaat moeten inzetten. De steun van de Hercules supporters is daarbij onontbeerlijk. Aan de weersomstandigheden zal het dit keer niet liggen en het Hoofdveld ligt er ook prima bij.

De wedstrijd begint woensdagavond om 19.30 uur op sportpark Voordorp en staat onder leiding van scheidsrechter Lensink. Hij wordt geassisteerd door de heren Jansen en Capaci.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down