Agenda

Hercules treft woendagavond Blauw Geel 38 / JUMBO in Veghel

17 maart 2022

Komende woensdag speelt Hercules haar tweede midweekse wedstrijd in Maart in deze door Corona sterk beïnvloede competitie. Beide teams speelden dit seizoen nog niet tegen elkaar en het is inmiddels half maart! Eerst nu wordt gestart met de tweede seizoenshelft qua gespeelde wedstrijden, zowel Blauw Geel´38 als Hercules hebben 17 wedstrijden gespeeld en moeten nog een zelfde aantal in ongeveer 2,5 maand afwerken. Voor amateurs die werk e/o studie combineren met spelen op amateurniveau eigenlijk een belachelijke zaak. Het is dan ook de vraag hoe de teams daar mee om zullen gaan, zeker is dat het tot verrassende uitslagen zal leiden.

Blauw Geel’38 speelde afgelopen zondag thuis tegen het altijd stug verdedigende EVV en kon zelfs tegen 10 man niet tot scoren komen, frustrerend . Het verloor in de counter met 0-1 van de Limburgers. De ploeg van trainer, Niels van Casteren heeft uit de tot nu toe gespeelde wedstrijden 20 punten weten te halen en zal morgenavond op revanche uit zijn.

Hercules speelde een prima wedstrijd tegen v.v. Gemert echter kreeg de kous op de kop door twee ongelukkige defensieve momenten en verloor volkomen onverdiend met 1-2, frustrerend. Ook bij het team van trainer, René van der Kooij leeft dus het revanche gevoel.

De wedstrijd morgenavond in Veghel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Puts. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Sahiner en Reinshagen.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down