Agenda

Hercules treft Groene Ster in Carnavalesk Limburg

28 februari 2022

Komend weekend staat het Carnaval weer voor de deur en zijn nagenoeg alle Corona maatregelen verdwenen, een mooie gelegenheid om af te reizen naar het zuiden. Hercules koerst zondag dan ook naar Heerlerheide maar niet om Carnaval te vieren maar om zich sportief te revancheren voor de nederlaag afgelopen weekend tegen Quick Den Haag. Natuurlijk waren de weersomstandigheden zondag verre van geschikt om te voetballen maar de wijze waarop de punten aan de tegenstander gelaten moesten worden waren frustrerend.
Zondag zullen – gelet op de weersverwachting – de weersomstandigheden geen invloed hebben en kan er onbevangen gevoetbald worden. Groene Ster is een degelijke, goed voetballende ploeg die op eigen veld nauwelijks punten verspeeld. Met de bonkige balvaste spits, Chefrino Eind , middenvelder Bryan Simons en keeper, Mark Voss heeft de ploeg van trainer, Maurice Verbunt in iedere linie de nodige ervaring.
Trainer, René van der Kooij zal zijn ploeg ongetwijfeld op dit treffen goed voorbereid hebben en de verbeterpunten doorgesproken hebben. Hercules beschikt zondag over een nagenoeg fitte selectie en zal de mouwen moeten opstropen om een goed resultaat te boeken.
De wedstrijd in Zuid-Limburg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Daan Schaper uit Groningen. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Metsemakers en Veldman. Voor de thuisblijvers, het duel is zondag live te volgen via RTV Utrecht.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down