Agenda

Hercules treft Blauw Geel 38/Jumbo in Veghel

6 maart 2022

Komende zondag speelt Hercules wederom een uitwedstrijd, dit keer treft het in Veghel Blauw Geel’38. Beide teams kennen een zeer matige herstart van de competitie. Hercules verloor beide wedstrijden en de ploeg van trainer, Van Casteren haalde slechts 1 punt.
Blauw Geel ging afgelopen zondag onderuit op bezoek bij Quick in Den Haag. Trainer van Casteren was duidelijk in zijn visie over de wedstrijd en was zeer ontevreden over de uitvoering van zijn ploeg. Blauw Geel zal zondag dus tot op het bot gemotiveerd zijn om zich voor eigen publiek te revancheren. Blauw Geel kent net als Hercules een wisselvallig seizoen. Met 20 punten uit 16 duels bezet de ploeg uit Veghel momenteel een 11e positie op de ranglijst. Blauw Geel zal zondag dus moeten winnen van Hercules om weer aansluiting te krijgen met de grote middenmoot van de derde divisie zondag.

Hercules is het kalenderjaar 2022 ronduit slecht gestart. Twee competitienederlagen tegen Quick en Groene Ster hebben Hercules doen afglijden naar de onderkant van het linkerrijtje. Zondag dus ook voor Hercules de mogelijkheid om zich te revancheren van deze slechte herstart. Eenvoudig zal dit niet worden voor het elftal van Rene van der Kooij, Hercules treft in Blauw Geel een pittige en taaie tegenstander waar Hercules in Veghel nog nooit tot winst wist te komen. Slechts eenmaal werd er een puntje meegenomen naar de Domstad (3-3), de overige twee ontmoetingen leverde nederlagen op voor Hercules (5-3 / 1-0).

De wedstrijd van aanstaande zondag staat onder leiding van de talentvolle Wouter Wiersma uit Surhuisterveen. De arbiter wordt aanstaande zondag geassisteerd door de heren Sahiner en Reinshagen. Op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel wordt zondag om 14:00 uur afgetrapt.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down