Agenda

Hercules op bezoek bij Hollandia in Hoorn

2 mei 2022

Komende zondag reist Hercules af naar Hoorn waar het Hollandia treft. De thuiswedstrijd tegen de rood-wit gestreepte formatie eindigde in een 2-0 zege voor Hercules. De Noord-Hollandse ploeg staat momenteel voorlaatste op de ranglijst met 27 punten uit evenveel wedstrijden. Deze “degradatieplek” zorgt ervoor dat Hollandia in de laatste 8 wedstrijden van het seizoen nog stevig aan de bak moet om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Voor Hercules zit er nog een kansje op een nacompetitie plek in nu v.v. Gemert en OFC een periodetitel op zak hebben. Wanneer één van beide kampioen wordt is de direct daarna komende hoogste positie op de ranglijst voor de club zonder periodetitel interessant omdat die de periodetitel van de kampioen zal overnemen. Kortom, ook Hercules strijdt nog ergens voor maar de concurrentie is moordend én om resultaat te halen tellen louter overwinningen.

De ploeg van trainer René van der Kooij is fit en nagenoeg compleet in deze fase van het intensieve competitieprogramma. De wedstrijd in Hoorn begint zondag om 14.00 uur op het natuurgrasveld van Hollandia en staat onder leiding van scheidsrechter Jurjen Kaper. Hij wordt in dit duel geassiteerd door Demian van Grieken en Onno Koster.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down