Agenda

Hercules ontvangt zondag vv Dongen

27 maart 2022

Komende zondag ontvangt Hercules v.v. Dongen. De Brabanders presteren prima in de competitie en bezetten de 6e plaats op de ranglijst met 32 punten uit 20 wedstrijden. Afgelopen woensdag werd de inhaalwedstrijd thuis tegen v.v. Hoogland met 2-0 gewonnen. De Dongense formatie met de betrouwbare keeper, Wessel Sprangers en vrije trappen specialist, Mart de Bree is een geduchte tegenstander. De uit wedstrijd voor Hercules eindigde in een 2-2 gelijkspel waar v.v. Dongen de opgelopen achterstand steeds wist goed te maken.

Hercules heeft de vorm de pakken zo blijkt uit de recente 3 punters in uitduels tegen clubs als Blauw Geel’38, OFC en v.v. UNA, echter zoals bekend zijn de resultaten uit een verleden geen garantie voor succes in de toekomst. Er zal dus wederom strijd en passie getoond moeten worden om tot een goed resultaat tegen v.v. Dongen te komen. De huidige vorm en het daaraan gekoppelde vertrouwen van het team spelen daarbij zondermeer een positieve rol.

De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur op sportpark Voordorp en staat onder leiding van scheidsrechter, Boyd van Kommer. Hij wordt geassisteerd door de heren, Bolwerk en Osman.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down