Agenda

Hercules ontvangt woensdagavond JOS Watergraafsmeer

7 april 2022

Op het woensdagavond te spelen programma in de 3e divisie staat voor het Hercules het thuisduel tegen het Amsterdamse JOS/WGM op het menu. In de ploeg van trainer, Cor ten Bosch staat veelal naast ex- Herculaan , Floris Burgers de nodige ervaren spelers opgesteld. Weliswaar aardig op “voetbal” leeftijd echter samen een geslepen geduchte tegenstander vormend. De uitwedstrijd werd dit seizoen weliswaar soeverein met 1-4 gewonnen door Hercules maar de ploeg moet echt oppassen tegen deze tegenstander.

JOS/WGM heeft uit 22 duels 28 punten behaald en staat op de 11e plaats , feitelijk heeft men 2 punten meer gehaald echter doordat de club niet tijdig aan de KNVB licentie voorwaarden kon voldoen kreeg het deze punten in mindering. Hercules staat momenteel 5e plaats op de ranglijst en won afgelopen zondag met 0-3 de uit wedstrijd tegen HSC’21.

De wedstrijd begint woensdagavond op Sportpark Voordorp om 20.15 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Mitchel Krop. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Koorneef en Beemsterboer.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down