Agenda

Hercules ontvangt woensdagavond ACV in TOTO KNVB Beker

23 september 2021

Morgenavond speelt Hercules in de 2e kwalificatie ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi tegen zaterdag 3e Divisionist ACV uit Assen. Een plaats in de 1e ronde van het Beker toernooi staat op het spel. De ploeg van trainer, Fred de Boer kent een uitstekende competitiestart en staat na 5 speelronden samen met Sparta Nijkerk op een gedeelde eerste plaats in de 3e Divisie Zaterdag. In de eerste kwalificatie ronde wist ACV de uitwedstrijd tegen HVV Hollandia met 1- 5 te winnen.

Afgelopen zaterdag wist het jonge team DOVO in eigen huis met 1- 2 te verslaan. De gevierde man was de van een blessure herstelde, Niels Grevink die aan één helft genoeg had om met twee doelpunten de 3 punten naar Assen te halen. ACV heeft verder met spits, Freddy Quispel een beweeglijke aanvaller die het goed kan vinden met de creatieve vleugelaanvaller Boy Spijkerman en achterin wordt degelijk verdedigend werk geleverd door onder meer linker centrale verdediger, Luka Prljic.

Kortom, een ACV team in vorm dat met vertrouwen naar Utrecht komt én ongetwijfeld een stugge tegenstander voor Hercules zal zijn. Ook de ploeg van trainer René van der Kooij tankte de afgelopen wedstrijden het nodige zelfvertrouwen met competitie overwinningen tegen s.v. O.S.S.’20, JOS Watergraafsmeer en v.v. UNA. De “kemphanen” zijn dus aan elkaar gewaagd.

De wedstrijd begint woensdagavond om 20.00 uur op Sportpark Voordorp en staat onder leiding van scheidsrechter, Thijs Dogterom. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Ozinga en v.d. Ley.

De kassa`s zijn woensdagavond geopend vanaf 18:00 uur. Bestuurspassen zijn voor dit duel niet geldig. De Hercules clubkaarten geven wel toegang. Bij de kassa is het uitsluitend mogelijk om per pin te betalen.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down