Agenda

Hercules ontvangt vv Gemert op Voordorp

14 maart 2022

Na de doordeweekse overwinning op HSC´21 treft Hercules zondag het op de tweede plaats staande v.v. Gemert. De Brabanders doen het dit seizoen bijzonder goed. De ploeg van trainer, Boeren is thuis nog ongeslagen en verloor afgelopen woensdag voor het eerst uit geflatteerd met 4-1 bij koploper OFC. De makkelijk scorende opponent met prima spelers als Kemper, Daniels en Habraken is een goed voetballende ploeg.

In de uitwedstrijd was Hercules de eerste helft heer en meester maar ging met slechts 0-1 de rust in. In de tweede helft eenzelfde spelbeeld maar nadat v.v. Gemert de inzet van Niek Hoogveld van de doellijn had gehaald werd in de counter de 1-1 op het scorebord gezet. En toen ook nog kort voor tijd een pupillenfout in de Hercules defensie werd gemaakt leek een 2-1 nederlaag aanstaande. Gelukkig kon Hercules toch nog een punt meenemen via een kopbal van Tyrone Fonville in blessuretijd.

Zondag de return op Sportpark Voordorp in Utrecht waar hoofdtrainer , René van der Kooij over een fitte en nagenoeg complete selectie kan beschikken. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jan Willem Bouw uit Peize, hij wordt geassisteerd door de heren Atahiri en Arevalo de Weever.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down