Agenda

Hercules ontvangt sterk UNA

20 september 2021

Komende zondag ontmoet Hercules de nummer 3 van de ranglijst, het Brabantse v.v. UNA uit Zeelst. Het team van trainer, Harrie Gommans is een hoogvlieger in de 3e Divisie , heeft een verleden in de 2e Divisie en draait ook dit seizoen weer mee in de kopgroep van de 3e Divisie. De ploeg kent ook dit seizoen weer een aantal ervaren vaste waarden met spelers als Boogers, keeper Dierkxs ,Tielemans, Horsten en Van Boekel. Bovendien is daar dit seizoen nog de geslepen voormalige profspeler, Serhat Koc in de spits aan toegevoegd en je kunt spreken van een kwalitatief sterke selectie met duidelijke titel aspiraties.

Hercules kan zich dus opmaken voor een wedstrijd tegen een sterke tegenstander, één van een totaal ander kaliber dan JOSWGM waar afgelopen zondag gemakkelijk van werd gewonnen. Trainer, René van der Kooij heeft de beschikking over een nagenoeg fitte selectie en hoopt de ingezette opwaartse lijn te kunnen doorzetten.

De wedstrijd op Sportpark Voordorp begint zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dave de Vries uit Amstelveen. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Eimers en Wessels.
Line up team voor zondag is de JO8 - geel.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down