Agenda

Hercules ontvangt Limburgse EVV Echt

17 oktober 2021

Komende zondag treft Hercules het sympathieke Limburgse E.V.V. uit Echt. Al jarenlang op divisie niveau uitkomend en dus een bekende tegenstander van Hercules. Bij de Limburgers staat de vorig seizoen weer teruggekeerde trainer, Leo Beckers aan het roer en kent het team een aantal bekende routiniers zoals de Belgische keeper, Michel Vercruysse en centrale verdediger, Rick Geenen. Naast deze routiniers ook jong bloed in het team met onder meer de handige aanvaller, Jordi Beelen.

De ploeg van trainer, Beckers is “de koning” van de kleine uitslagen. Met hun goed georganiseerde defensie staan de Limburgers ieder seizoen weer zeer weinig tegen doelpunten toe. Daar staat tegenover dat ook het scorend vermogen beperkt is. Die trend lijkt ook dit seizoen weer van toepassing op het spel van E.V.V. . In de tot nu gespeelde 8 competitiewedstrijden staat er een doelpunten voor/tegen score van 6-7 op de ranglijst genoteerd.

Hercules kent de vanuit een stugge defensie opererende speelwijze van E.V.V. maar al te goed en weet dat de verdediging moeilijk te kraken valt. Voor Hercules een pittige opgave maar om stappen naar boven op de ranglijst te kunnen zetten zal een positief resultaat behaald moeten worden. In één van de spaarzame competitiewedstrijden van het vorige seizoen lukte dat prima, toen werd het in Echt 0-5. Weliswaar een uitslag volledig buiten de genoemde trend maar wel één die vertrouwen geeft voor de komende confrontatie.

Trainer, René van der Kooij kan over een complete en fitte selectie beschikken. De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur op Sportpark Voordorp en staat onder leiding van scheidsrechter, Thom Winkel. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Balta en Atahari.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down