Agenda

Hercules hervat zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Quick

20 februari 2022

Na een lange Corona gerelateerde onderbreking hervat Hercules zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Quick Den Haag. De ploeg van trainer, Paul v/d Zwaan hervatte vorige week reeds de competitie met het inhaalduel tegen HSC’21 welke “ de Haantjes” met 1-0 wisten te winnen.

Hercules treft in Quick Den Haag een stugge tegenstander die gelet op de aanwezige kwaliteit feitelijk te laag op de ranglijst staat. Na een weinig succesvol verlopen eerste deel van de competitie heeft Quick de eerste punten in 2022 binnen en zal die lijn zondag tegen Hercules willen doorzetten.

De afgelopen weken heeft de selectie van Hoofdtrainer, René van der Kooij prima kunnen trainen ook waren er regelmatig toch nog de nodige afwezigen vanwege een Corona besmetting. Enkele oefenduels werden gespeeld met weliswaar wisselend spel maar goede resultaten. Nu de eerste competitiewedstrijd sinds lange tijd weer op het programma staat is het zaak direct een goed resultaat neer te zetten want met nog 21 te spelen wedstrijden is er nog van alles te winnen.

De wedstrijd van zondag staat onder leiding van de heer J (Jaafar) Aafouallah. Hij wordt geassisteerd door de heren van Rijn en Faber. Het duel op sportpark Voordorp om 14:00 uur

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down