Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Hercules gaat zondag op bezoek bij Westlandia

Zondag staat voor Hercules de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Die ouverture had vorige week moeten plaatsvinden echter de wedstrijd tegen GVV Unitas werd kort voor het begin afgelast. Twee enorme tropische buien zetten het Hoofdveld in no time op diverse plekken onder water, de bal rolde niet meer en de scheidsrechter kon niet anders dan de wedstrijd afblazen. Een teleurstelling voor spelers, toeschouwers en alle andere Herculanen die zich hadden ingezet voor een mooie seizoenopening.

De tegenstander van zondag, Westlandia kreeg ook te maken met teleurstelling. Zij verloren de streekderby uit tegen Quick Den Haag met 2-0. De Naaldwijkse ploeg had met een versterkt middenveld de eerste twintig minuten de wedstrijd in handen en de beste kansen om op voorsprong te komen. Onzorgvuldigheid van de aanvalslinie zorgde ervoor dat er niet gescoord werd en Quick de wedstrijd naar haar hand kon zetten. Het verdere verloop was volledig voor de Haagse club die de score op 2-0 liet steken.

Op dinsdag volgde een nieuwe teleurstelling voor Westlandia toen Hoofdtrainer, Marcel Koning per direct zijn contract inleverde. Kortom, geen fijne eerste week voor de selectie van Westlandia. Om die reden kan Hercules op een op herstel gebrand Westlandia verwachten dat op zoek zal gaan naar een eerste succes.

Hercules heeft de teleurstelling van de afgelaste wedstrijd snel achter zich gelaten , deze week lekker getraind en is klaar voor de “uitgestelde” competitie start.

De wedstrijd in Naaldwijk begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Preston Henshuijs uit Amsterdam. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren van der Ley en Maas.
Het duel op "De Hoge Bomen" in Naaldwijk begint zondag om 14.00 uur

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X