Agenda

Hercules gaat zondag op bezoek bij DEM

1 november 2021

Zondag gaat Hercules op bezoek bij hekkensluiter DEM in Beverwijk. De ploeg van trainer, Kalaitzis heeft uit 9 wedstrijden 2 punten gehaald en een doelsaldo van 3-19. De resultaten vallen dus tegen in Beverwijk echter DEM is een niet te onderschatten tegenstander.

De ploeg werd met pijn en moeite door Sparta Nijkerk uit het TOTO KNVB beker gewipt, v.v. Gemert won er onverdiend en uit tegen koploper OFC werd heel lang een voorsprong vastgehouden en boog men pas kort voor tijd het hoofd. Dit gegeven en wetende dat in de 3e Divisie de onderlinge krachtsverhoudingen niet zo ver uit elkaar liggen betekent dat Hercules gewaarschuwd is. Bovendien heeft men met de van Rijnsburgse Boys teruggekeerde, Anthony van Dongen een gevaarlijke aanvaller in huis.

Hercules verloor afgelopen zondag na een onnodige rode kaart van gvv Unitas, was met 10 man bovenliggend maar redde het uiteindelijk toch niet en zal nu op zoek gaan naar eerherstel en de winst. Trainer, René van der Kooij kan zondag over een nagenoeg complete selectie beschikken.

De wedstrijd begint zondagmiddag om 14.00 uur in Beverwijk en staat onder leiding van scheidsrechter, Mike de Bruijn. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Leenstra en Osman.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down